Blogg

5. jun, 2016

Nu är Hanna`s blivande stjärna 2 veckor och om ca tre veckor får vi åka till kenneln för att mysa med valparna och prata hund. 9 valpar blev totalt vara 3 hanar så vi får se vad det blir, av de bilder hon skickat har vi hittat en lite favorit så nu blir det spännande om han är den going vi tänkt oss.

Fem dagar kvar till Matildas student som tur är jag ledig imorgon och dagen före själva studenten så att man hinner städa,pynta och förbereda mat etc jäkt, jäkt,jäkt men det är allt lite kul oxå.

Jag har även lite funderingar på att stänga/pausa hemsidan då intresset för att skriva svalnat och jag antar att det beor på att jag inte har en egen hund att skriva om just nu jo  Turbo har jag allt kvar men som glad penisonär så finns det inte så mycket att utveckla och träna på om ni förstå vad jag menar. Vi fick sorglig information igår om att en kullbror till Turbo fick somna in då han varit knackig ett tag. Jag blev så ledsen och rörd över detta besked då jag blir påmind om Turbos ålder och att han inte kommer finnas för alltid. Jag tror att de var 13 st i kullen 2 har fått somnat in. Jag är så glad för varje dag som Turbo är pigg och glad och jag tror att vår nye medlem kan få mycket lärdom av honom så han får allt hänga kvar ett bra tag till.

Ev om det inte krockar med Matildas flytt i augusti så skall jag få ställa kompisens fina hundar på ssrk Västras utställning. 

22. maj, 2016

Oj vad dagarna springer iväg, det känns som jag inte hinner med någonting längre. Student planerna skrider vidare och bitarna börjar iaf falla på plats. Nu är tårtan beställd och skall göras av en gammal arbetskollega som tidigare jobbat som konditor – ska bli spännande att se vad hon kan trolla fram.

Nu är det maten som skall planeras och jag tror att det får bli buffé med hemmagjord potatis sallad och kallskuret. Min kära mor har lovat göra brödet så det kan jag också bocka av. Sen är det bokat fransförlängningar och färga ögonbryn x2 ojojoj när jag tog studenten var det inte sånt här ståhej vad jag kan minnas.

Igår var jag och Turbo på Norra fjället och tränade med Pirjo och U-B och deras fina hundar. Vi började med en promenad på ca 2 km och jag blir lika glad varje gång hundarna är tillsammans utan gruff och elakheter .

Sedan vart det apportering med vilt kråka, duva, mås och kanin. Eftersom hundarna är på olika nivå la vi upp träningen individuellt. Pensionären Turbo fick oxå jobba och han levererade med stil ;-) han är för söt min goe kille. I tre timmar höll vi igång och jo fika hann vi allt med.

Idag söndag startade jag morgonen med ett pass på gymet – är så grymt stolt över mig själv att jag kommit i gång med träning. Jag har som mål att träna 2 ggr/v och skall äta efter 5:2 dieten. Jag ska ned 5 kg innan semestern. Nu jäklar händer det.

Att tänka positivt skall bli denna månads mantra J

11. maj, 2016

Igår lyckades jag släpa mig iväg till Backamo för lite enklare vattenträning med Turbo. Då Tubbe är pensionär och envis som synden får jag ta det mesta med ro, det ska vara kul. Pirjo och hennes svarta springare mötte upp så de vart lite fika, träning och hundsmack. Jag har haft en formsvacka när det gäller hundar över huvud taget men detta gav mig en kick i rätt riktning. 

I helgen var vi i sommarstugan lördag -söndag där nästan hela släkten var samlad några timmar för att bara tjöta och umgås. Som vanligt vart det lite brännboll o badminton - inga olyckor denna gången 😜. En del frågetecken blev rätades ut, vilket är otroligt skönt, det är mycket påfrestande för humöret att gå och bära på negativ energi. 

Var rädd om er 💕

2. maj, 2016

Ny vecka nya möjligheter, eller????
Jag startade iaf min vecka med att åka och köpa mig en tempur kudde så att jag får sova utan att vakna med nackont och huvudvärken från helvetet. Det har varit min verklighet i snart två veckors tid, så konsumtionen av Ipren har varit MYCKET hög den senaste tiden. Hjälper inte detta vet jag inte vad jag ska ta mig kanske att det blir psykakuten nästa!!! Tänk att vakna med det leendet som kvinnan på kudd förpackningen har Ha ha! 

Planerna för veckan om allt vill sig väl är att åka till Tånga Hed på torsdag som är röd dag = ledig :-)för Club Show hörde att det var nästan 200 flattar anmälda. Titta kan man ju alltid göra, saknar min Nisse så att det gör ont då tanken var att vi två skulle vart med. Men jag får njuta av utflykten, fika, det goa sällskapet och titta på fina och fula flattar.
Lördag kanske det blir en tur till stugan, bara slappa och samla energi.
Måste bara få berätta att min Matilda har fått jobb som receptionist på Vita Sandar Camping hela sommaren och nästa och nästa om allt vill sig väl, jag är gött megastolt över henne 😍

26. apr, 2016

Äntligen lite glada nyheter. Vi har väntat och väntat men så äntligen fick vi ett meddelande från vår nya kennelmamma Camilla "Vi har varit och gjort ultraljud i dag och veterinären och jag såg en liten hög med småttingar så Bexie är dräktig :) "

Valparna beräknas ploppa ut 24-26/5 och då får vi hålla tummarna lite till att det finns en Tor bland de små till Hanna.
Bilden är på mamma Bexie tagen från kennelns hemsida.